Istnieją akty zmieniające dla tego aktu.

Zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 15 grudnia 1960 r. w sprawie norm ubytków naturalnych podczas studzenia, chłodzenia i przechowywania mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego, ośrodków i podrobów zwierząt rzeźnych, łojów surowych oraz podczas przechowywania wędlin i wyrobów wędliniarskich w zakładach mięsnych podporządkowanych Centrali Przemysłu Mięsnego.

Pokaż treść w pełnym oknie
Tekst ogłoszony:
Status aktu prawnego:
uchylony
Typ dokumentu:
Zarządzenie
Data wydania:
1960-12-15
Data wejścia w życie:
1961-01-21
Data uchylenia:
1964-11-01
Organ wydający:
  • MIN. PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO I SKUPU
Hasła:
    Podstawa prawna (2)
    Podstawa prawna z art. (2)
    Akty zmieniające (1)
    Akty uchylające (1)